T-SIGN vinner internationellt pris

Den intelligenta slingskylten T-sign vinner pris för bästa hörseltekniska innovation inom tillgänglighet, i den internationella tävlingen Hearing Technology Innovator Awards. Arrangör för tävlingen är Hearing Health and Technology Matters (HTTM) – en organisation i Nordamerika som grundats av erfarna personer inom hörselområdet såsom Dr.
Hasford-Dunn, Judy Huch, David Kirkwood och Dr. Wayne Staab.

Bakom produkten står företaget Transistor. T-sign är ett billigt sätt att få sin hörslinga kontinuerligt kontrollerad. Länge har man fått acceptera osäker funktion på hörslingan då det har varit krångligt för ägaren att kontrollera den. Det är fantastiskt kul att HTTM, liksom vi, ser den stora vinsten med att alla kan se hur väl hörslingan fungerar, säger Andreas Jonsson, VD på Transistor.

Det är ett fint erkännande att T-sign vinner, säger Johan Hammarström, produktägare på Transistor. Vi har sett hur denna produkt är med och förbättrar tillgängligheten eftersom hörseltekniken annars är osynlig och svår att begripa. Vi har sett att T-sign, kort sagt, leder till mer välfungerande hörslingor. Även hörapparatsanvändare har nytta av T-sign. När jag gick på bio med min son, för en tid sedan, hörde jag knappt något av hela föreställningen. Hade T-sign funnits installerad hade jag förstått att det fanns en fungerande hörslinga, säger Johan som har en hörselnedsättning och använder hörapparater.

– – – – –

transistor.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.